125 let Berkla

Jubilejna zlata serija - Volano passion B114

Berkel praznuje 125 let (2023) strasti do vrhunskega okusa in dizajna z omejeno serijo. Ročno poslikana in z zlatimi lističi prekrita salamoreznica B114. Ekskluzivno smo našemu kupcu dostavili eno od 50 salamoreznic iz te omejene serije, ki je tudi edina v Sloveniji.
, Jubilejna zlata serija – Volano passion B114, Volano | Berkel

125 let izjemnosti: Berkel z omejeno serijo Volano passion B114

Berkel praznuje svojo strast do dobrega okusa in oblikovanja s posebno izdajo Passion, omejeno serijo 50 salamoreznic B114.

Zlato: strast in italijanski značaj, ki se prepletata v dosežku odličnosti v vsakem pogledu.
Zlato: popolnost in eleganca. Ta barva je vedno predstavljala pojme, kot so svetloba, bogastvo in moč. Ni presenetljivo, da se zlato uporablja za prikazovanje pomembnih osebnosti, kot so kralji, cesarji, plemiči, bojevniki in veliki junaki.

Volano passion B114 je okrašen z majhnimi zlatimi lističi. Strast, ki jo je izumitelj Wilhelmus Adrianus Van Berkel predal naprej, je rodila ikonični B114 leta 1898, ko je združil svojo ljubezen do mehanike in svojega poklica. Danes Berkel praznuje 125. rojstni dan, združuje svojo strast do edinstvenega izdelka z dodatkom drobnih zlatih detajlov, ki so dodaten simbol odličnosti.

, Jubilejna zlata serija – Volano passion B114, Volano | Berkel

Detajli