Noži

Zložljiv Nož Outdoor Kirinite Lava

189,00 

(154.92 € brez DDV)

Športni nož, izdelan v Italiji Umetniki iz družbe Berkel so ustvarili serijo ekskluzivnih zložljivih nožev. Raziskave jekla, ki so ga izbrali za rezilo, in vsi dragoceni materiali, iz katerih je izdelan ročaj, poskrbijo, da bodo ti noži pravi zbirateljski kosi. Mojstri rezanja družbe Berkel so individualno oštevilčili te edinstvene kose.

Koda artikla: KSO1MU09SKIBU

Športni zložljivi nož z vrtljivim rezilom s krogličnimi ležaji, rezilo z dvostranskim odpiranjem, zaščitnim drsnikom in naprednim oprijemom za palec. Vsi majhni deli so izdelani iz nerjavečega jekla. Obloge iz kaljenega nerjavečega jekla. Varnostni dodatek z odprtim rezilom v levi oblogi, ročaj, privit z vijaki, odprtine za visoko trdnost, varnostne vrvice, primerne za uporabo v sili. Črni ročaj iz smole Kirinite z rdečimi valovitimi žilami in zlatim logotipom družbe Berkel. 9,5 cm dolgo rezilo z zelo ukrivljenim robom za rezanje, debeline 4,5 mm iz nerjavečega jekla W1.4109 Nitro, trdota 59/60 HRC z neodbojnimi zaključki iz kamna.
• Rob: Navaden, nenazobčan
• Pakiranje: Darilna škatla
 • Dolžina rezila
  09 cm
 • Celotna dolžina
  19 cm
 • Material rezila
  Nerjaveče jeklo W1.4109 Nitro light color stonewash; Trdota po toplotni obdelavi: Hrc 59
 • Uporaba in vzdrževanje
  Priporočamo ročno pranje v vroči vodi, da zagotovite, da ostane nedotaknjen in za dolgo trajnostno dobo. V vsakem primeru je priporočljivo, da nož posušite vsakič po pranju. Ne uporabljajte abrazivnih tkanin ali gobic.

POVPRAŠEVANJE

Zložljiv Nož Outdoor Kirinite Lava

KSO1MU09SKIBU