Noži

Zložljiv Nož Outdoor G10

209,00 

(171.31 € brez DDV)

Športni nož, izdelan v Italiji Umetniki iz družbe Berkel so ustvarili serijo ekskluzivnih zložljivih nožev. Raziskave jekla, ki so ga izbrali za rezilo, in vsi dragoceni materiali, iz katerih je izdelan ročaj, poskrbijo, da bodo ti noži pravi zbirateljski kosi. Mojstri rezanja družbe Berkel so individualno oštevilčili te edinstvene kose.

Koda artikla: KSO1MU09P10BU

Športni zložljivi nož z vrtljivim rezilom s krogličnimi ležaji, rezilo z dvostranskim odpiranjem, zaščitnim drsnikom in naprednim oprijemom za palec. Vsi majhni deli so izdelani iz nerjavečega jekla. Obloge iz kaljenega nerjavečega jekla. Varnostni dodatek z odprtim rezilom v levi oblogi, ročaj, privit z vijaki, odprtine za visoko trdnost, varnostne vrvice, primerne za uporabo v sili. Matiran G10 črni ročaj, material z osnovo iz vetronita z ogljikovim nabojem, ki se običajno uporablja za vojaške namene, črni logotip družbe Berkel. 9,5 cm dolgo rezilo z zelo ukrivljenim robom za rezanje, debeline 4,5 mm iz nerjavečega jekla W1.4109 Nitro, trdota 60/61 HRC s črnimi PVD neodbojnimi zaključki iz kamna za vojaško uporabo.
• Rob: Navaden, nenazobčan
• Pakiranje: Darilna škatla
 • Dolžina rezila
  09 cm
 • Celotna dolžina
  19 cm
 • Material rezila
  Nerjaveče jeklo W1.4109 Nitro black stonewash; Trdota po toplotni obdelavi: Hrc 59
 • Uporaba in vzdrževanje
  Priporočamo ročno pranje v vroči vodi, da zagotovite, da ostane nedotaknjen in za dolgo trajnostno dobo. V vsakem primeru je priporočljivo, da nož posušite vsakič po pranju. Ne uporabljajte abrazivnih tkanin ali gobic.

POVPRAŠEVANJE

Zložljiv Nož Outdoor G10

KSO1MU09P10BU