Noži

Rezalna deska za Volano

85,00 

(65.00 € brez DDV)

Klasična oblika rezalne deske za salamoreznice izraža tradicijo modela, oblikovanega pred več kot stoletjem. Za to rezalno desko, ki je združljiva z rezalniki iz istoimenske serije, je značilna starodobna eleganca, ki poskrbi tudi za najmanjše podrobnosti, kot so denimo detajli, vgravirani na ročaju, in prestižni podpis Berkel. Za leseno desko za rezanje so najboljši le visokokakovostni materiali in brezčasna zasnova.

Kakovost značilnega življenjskega sloga Klasična oblika deske za rezanje FLYWHEEL izraža tradicijo nakita, oblikovanega pred več kot stoletjem. Mere: 395 x 200 x 25 mm Material: Bukov les Klasična oblika rezalne deske VOLANO za rezalnike izraža tradicijo modela, oblikovanega pred več kot stoletjem. Za to rezalno desko, ki je združljiva z rezalniki iz istoimenske serije, je značilna starodobna eleganca, ki poskrbi tudi za najmanjše podrobnosti, kot so denimo detajli, vgravirani na ročaju, in prestižni podpis Berkel. Za to profesionalno leseno desko za rezanje so najboljši le visokokakovostni materiali in brezčasna zasnova. Mere: 395 x 200 x 25 mm Material: les.

Koda artikla: TAG000FACVO

Klasična oblika rezalne deske VOLANO za rezalnike izraža tradicijo modela, oblikovanega pred več kot stoletjem. Za to rezalno desko, ki je združljiva z rezalniki iz istoimenske serije, je značilna starodobna eleganca, ki poskrbi tudi za najmanjše podrobnosti, kot so denimo detajli, vgravirani na ročaju, in prestižni podpis Berkel. Za to profesionalno leseno desko za rezanje so najboljši le visokokakovostni materiali in brezčasna zasnova. Mere: 395 x 200 x 25 mm Material: les.

POVPRAŠEVANJE

Rezalna deska za Volano

TAG000FACVO