Noži

Fixed Blade Nož Outdoor Črn Moon Brass

199,00 

(163.11 € brez DDV)

Športni nož, izdelan v Italiji Umetniki iz družbe Berkel so ustvarili serijo ekskluzivnih nožev z nepremičnim rezilom. Raziskave jekla, ki so ga izbrali za rezilo, in vsi dragoceni materiali, iz katerih je izdelan ročaj, poskrbijo, da bodo ti noži pravi zbirateljski kosi. Mojstri rezanja družbe Berkel so individualno oštevilčili te edinstvene kose.

Koda artikla: KOU1MU09SPOBU

Športni nož z nepremičnim rezilom za zaščito in naprednim oprijemom za palec. Ročaji so pritrjeni z vijaki in odprtinami iz nerjavečega jekla s pokrovčki za majhne varnostne kable. Medeninast ročaj Black Moon, polprozorna smola v sivih in zelenih odtenkih ter krožni vključki iz medenine, zlati logotip družbe Berkel. 9 cm dolgo rezilo z zelo ukrivljenim robom za rezanje, debeline 4,8 mm iz nerjavečega jekla W1.4109 Nitro, trdota 59/60 HRC z neodbojnimi zaključki. Črna usnjena prevleka z zapiranjem na gumb, sintetično notranje jedro, odporno proti rezanju, in zanka za pas.
• Rob: Navaden, nenazobčan
• Pakiranje: Darilna škatla
 • Dolžina rezila
  09 cm
 • Celotna dolžina
  19 cm
 • Material rezila
  Nerjaveče jeklo W1.4109 Nitro light color stonewash; Trdota po toplotni obdelavi: Hrc 59
 • Uporaba in vzdrževanje
  Priporočamo ročno pranje v vroči vodi, da zagotovite, da ostane nedotaknjen in za dolgo trajnostno dobo. V vsakem primeru je priporočljivo, da nož posušite vsakič po pranju. Ne uporabljajte abrazivnih tkanin ali gobic.

POVPRAŠEVANJE

Fixed Blade Nož Outdoor Črn Moon Brass

KOU1MU09SPOBU