Noži
Adhoc Santoku Nož 18 cm Črn
49,00 €
(40.16 € brez DDV)
Nož za meso, ribe in zelenjavo Trpežen nož, za katerega je značilno neprimerljivo ravnovesje med togostjo in težo. Univerzalno kuhinjsko orodje s tradicionalnim japonskim dizajnom za razsekovanje in sekljanje mesa, rib, sadja in zelenjave, ki je primerno tudi za velike kose. Značilne alveole poskrbijo za to, da se rezina takoj loči od rezila.
Koda artikla: KAD1SA18SRBBL
Trpežen nož Santoku z ročajem z zakovicami in uravnoteženim razmerjem med težo in togostjo. Nož iz nerjavečega jekla Santoku s tradicionalnim japonskim dizajnom in gladkim rezilom je namenjen za sekljanje mesa, rib, sadja in zelenjave, tudi velikih kosov. Značilne alveole poskrbijo, da se rezine enostavno odlepijo od rezila, omogočajo pa tudi natančen in točen rez.
• Visokokakovostno jekleno rezilo 1.4116-X50 Cr Mo V15
• Lasersko rezano jekleno rezilo
• Ročaj iz smole, sestavljen iz dveh polovic, ki ju združujejo zakovice AISI 304 iz nerjavečega jekla
• Jekleni vijak, ki zagotavlja najboljšo stabilnost in popolno ravnovesje noža med uporabo
• Vgravirani logotip družbe Berkel na rezilu
• Visokokakovostno jekleno rezilo 1.4116-X50 Cr Mo V15
• Lasersko rezano jekleno rezilo
• Ročaj iz smole, sestavljen iz dveh polovic, ki ju združujejo zakovice AISI 304 iz nerjavečega jekla
• Jekleni vijak, ki zagotavlja najboljšo stabilnost in popolno ravnovesje noža med uporabo
• Vgravirani logotip družbe Berkel na rezilu
- Dolžina rezila18 cm
- Celotna dolžina32 cm
- Material rezilaNerjaveče jeklo 1.4116-X50 Cr Mo V15; Trdota po toplotni obdelavi:53-54 HRC; Certifikat Catra: Dobro; Kovice: Nerjaveče jeklo AISI 304
- OprijemDve polovice, ki ju združujejo zakovice
- Uporaba in vzdrževanjePriporočamo ročno pranje v vroči vodi, da zagotovite, da ostane nedotaknjen in za dolgo trajnostno dobo. V vsakem primeru je priporočljivo, da nož posušite vsakič po pranju. Ne uporabljajte abrazivnih tkanin ali gobic.