Noži
Adhoc Nož za pečeno govedino 22 cm Črn
45,00 €
(31.97 € brez DDV)
Nož za rezanje kuhanega mesa Trden in uporabniku prijazen nož. Njegova konica in rob sta odlična za rezanje pečenke in jedi iz toplega mesa, da ne nastajajo grdi razcefrani robovi.
Koda artikla: KAD1CA22SRBBL
• Visokokakovostno jekleno rezilo 1.4116-X50 Cr Mo V15
• Lasersko rezano jekleno rezilo
• Ročaj iz smole, sestavljen iz dveh polovic, ki ju združujejo zakovice AISI 304 iz nerjavečega jekla
• Jekleni vijak, ki zagotavlja najboljšo stabilnost in popolno ravnovesje noža med uporabo
• Vgravirani logotip družbe Berkel na rezilu
• Lasersko rezano jekleno rezilo
• Ročaj iz smole, sestavljen iz dveh polovic, ki ju združujejo zakovice AISI 304 iz nerjavečega jekla
• Jekleni vijak, ki zagotavlja najboljšo stabilnost in popolno ravnovesje noža med uporabo
• Vgravirani logotip družbe Berkel na rezilu
- Dolžina rezila22 cm
- Celotna dolžina36 cm
- Material rezilaNerjaveče jeklo 1.4116-X50 Cr Mo V15; Trdota po toplotni obdelavi:53-54 HRC; Certifikat Catra: Dobro; Kovice: Nerjaveče jeklo AISI 304
- OprijemDve polovice, ki ju združujejo zakovice
- Uporaba in vzdrževanjePriporočamo ročno pranje v vroči vodi, da zagotovite, da ostane nedotaknjen in za dolgo trajnostno dobo. V vsakem primeru je priporočljivo, da nož posušite vsakič po pranju. Ne uporabljajte abrazivnih tkanin ali gobic.